VA A SER REDIRIGIDO A LA NUEVA WEB. ACTUALICE SUS MARCADORES.

dimecres, 21 de gener del 2009

Continuem treballant

El Partit Popular va ser el vencedor amb una majoria absoluta formada per 10 regidors. L’oposició la configuren cinc regidors del PSPV, un del OIV i un del Bloc. Esquerra Unida no hem aconseguit cap representant al ple de l'Ajuntament, això si, hem rebut el recolzament de 407 veïns, confiança que agraïm sincerament i que intentarem no defraudar en els pròxims anys que afrontem com oposició sense representació municipal.

Des del col·lectiu valorem el resultats com a negatius posat que la nostra intenció en les primeres eleccions a les que ens presentàvem era traure representació al consistori. No ha pogut ser, i malgrat el treball desenvolupat, s'ha de fer autocrítica. Lamentablement el nostre missatge no va quallar en la població i per això no hem aconseguit el recolzament suficient. Ara tenim molt de temps per davant per a a treballar pel nostre projecte en la mesura en que ens siga possible i per a presentar-lo a tots el veïns de La Pobla, perquè creguem en les nostres propostes.

En quant als vencedors de les eleccions, els donem l'enhorabona i els instem a que conten amb totes les forces polítiques de la població, tinguen o no representació, per a fer una Pobla millor i més habitable. Una majoria absoluta és una gran responsabilitat. Per això, des d'Esquerra Unida-Els Verts ens oferim a col·laborar en tot el que ens demanen i aconsellar-los en el que puguem.

Recordar també a la alcaldessa, Mari Carmen Contelles, que ha de governar per a tots: xiquets, grans, homes, dones, valencians, nouvinguts, conservadors, progressistes i nacionalistes. Perquè la Pobla es de tots el ciutadans que l'habiten.

Des d'Esquerra Unida-Els Verds, en aquesta nova etapa, fiscalitzarem l'acció de govern i vigilarem que totes les accions del consistori siguen justes i equànimes. Utilitzarem tots els mitjans que estan al nostre abast per a controlar l'acció de govern i no dubtarem en denunciar públicament tot allò que creguem no s'haja fet bé.

Més enllà de desanimar-nos, els resultats de les eleccions han servit per enfortir el nostre col·lectiu i per a donar-li un impuls. La nostra intenció és canviar la realitat de la Pobla i ja tenim 407 persones que ho volem fer amb nosaltres. Per això, desde la nostra humil posició treballarem per aconseguir-ho.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada