VA A SER REDIRIGIDO A LA NUEVA WEB. ACTUALICE SUS MARCADORES.

diumenge, 18 de gener del 2009

Presentació

Passat el temporal que ha assotat als partits més progressistes en la nostra Comunitat, el col•lectiu que vam formar en el nostre poble un grup de gent amb ganes de canviar la nostra realitat, hem hagut de prendre decisions quant al nom que pensem hauríem d'adoptar.

No ha sigut fàcil, i açò ho podem dir perquè hem estat pendent del que estava passant en els respectius partits que componien el Compromís.

La decisió que hem pres les persones que continuem el projecte és la d'adherir-nos a E.U., pel que a partir d'ara el nostre col•lectiu passarà a anomenar-se Esquerra Unida de La Pobla de Vallbona.

Aquest canvi de nom no afecta la idea de poble que volem, en aquest sentit, no canvia res, continuem volent un poble que fomenta la participació ciutadana real, continuem volent que primen els interessos generals per damunt dels particulars, cosa que a data de hui no ha fomentat cap dels partits que ens ha governat.

Perquè som un col•lectiu que creu en la participació real, esteu invitats a participar en la gestió i presa de decisions del col•lectiu, del que vos obrim les portes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada